Top 200 steden  |  

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Neem vandaag contact op
Rijnja Meijer & Balemans Advocaten - Amsterdam
Nu gesloten
Open op Maandag

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten, opgericht in 1994, is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in strafrecht en arbeidsrecht.
Het kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en verleent juridische bijstand aan met name particulieren en midden- en kleinbedrijf.
Rijnja Meijer & Balemans Advocaten wordt gekenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en onderscheidt zich door klantgerichtheid, laagdrempeligheid en grote mate van betrokkenheid bij de juridische problematiek van zijn cliënten, of het nu gaat om juridisch advies ter voorkoming van een conflict of bijstand in een procedure.

Wij verlenen juridische bijstand aan volwassenen, minderjarigen en ondernemingen die worden verdacht van een strafbaar feit, en die zich moeten verantwoorden voor bijvoorbeeld diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, drugszaken, deelneming criminele organisatie, geweldpleging, mishandeling, doodslag/moord, ontnemingszaken, witwassen, zedendelicten, mensenhandel.

Ook verlenen wij juridische bijstand in bijzondere (straf)procedures zoals: jeugdstrafrecht, cassatie bij de Hoge Raad, uitleverings- en overleveringszaken, stadionverboden en verkeersstrafrecht.

Daarnaast staan wij minderjarigen bij in het kader van OTS-zaken (ondertoezichtstelling) en uithuisplaatsingen.

Voorts behartigen wij zowel de belangen van werknemers als van werkgevers en adviseren en procederen over bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, afvloeiingsregelingen, vaststellingsovereenkomsten, WW-uitkering en relatie- en concurrentiebedingen.
Lidmaatschappen
Nederlandse Orde van Advocaten, Raad voor Rechtsbijstand
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Fotos voor Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Plaats van Rijnja Meijer & Balemans Advocaten