Top 200 steden  |  

IKEA Amsterdam

ikea-amsterdam
Nu geopend
Sluit in 6 uur

IKEA Amsterdam

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
10:00 21:00
Dinsdag
10:00 21:00
Woensdag
10:00 21:00
Donderdag
10:00 21:00
Vrijdag
10:00 21:00
Zaterdag
10:00 21:00
Zondag
10:00 18:00

Beschrijving van IKEA Amsterdam

Visie en bedrijfsconcept
"een beter dagelijks leven creëren voor zo veel mogelijk mensen", dat is de visie van IKEA. Ons bedrijfsconcept is: "een ruim assortiment van goed ontworpen, functionele woninginrichtingsproducten aanbieden tegen zo laag mogelijke prijzen, zodat zo veel mogelijk mensen ze kunnen betalen".
We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen, door de hele waardeketen optimaal te organiseren, langetermijnrelaties op te bouwen met onze leveranciers, te investeren in een vergaande automatisering van de productie en grote volumes te produceren. We kijken bovendien verder dan woninginrichting alleen. We willen iedereen die beïnvloed wordt door onze activiteiten kans geven op een beter dagelijks bestaan.

Investeren in de toekomst
Het financiële hoofdprincipe van de IKEA Group is te groeien op basis van onze eigen middelen. Met andere woorden, we verdienen het geld voor we het uitgeven. Op die manier kunnen we langetermijninvesteringen doen met het oog op de toekomst.
Aan onze groei ligt de IKEA visie ten grondslag. IKEA moet toegankelijk zijn, om meer mensen de kans te geven op een beter dagelijks leven thuis. We herinvesteren een groot deel van onze winst in bestaande en nieuwe IKEA woonwarenhuizen, productontwikkeling, duurzame oplossingen en het voortdurend verlagen van de prijzen voor de klanten.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van IKEA Amsterdam