Top 200 steden  |  

Beschrijving van Rob Wijfje Heibedrijf

Aannemer of particulier, u kunt bij Rob Wijfje Heibedrijf altijd terecht voor het uitvoeren van welk heiwerk dan ook. Het heien van houten palen met of zonder opzetter, prefab betonpalen, houten schakelpalen en stalen buispalen behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Rob Wijfje is een derde generatie heier en het bedrijf bestaat reeds vanaf 1929.

Huizen bouw.
Wij komen met eigen vervoer van de kraan, slaan de gewenste palen in de grond en vertrekken weer met de kraan zodat u hierna verder kan met de bouw. Wij helpen mensen graag om hun kosten zo laag mogelijk te houden en mee te denken naar de beste prijs/ materiaal verhouding en oplossingen voor moeilijke situaties.

Agrarische Bouw.
Veestallen, sleufsilo's en mestplaten worden vaak door Rob Wijfje Heiwerken door heel Nederland geheid. Van kleine paardenstal tot grote ligboxenstal, uitgevoerd in houten palen of prefab betonpalen.
Wij kunnen de palen keurig netjes met een laser op de juiste hoogte heien, dit is weer makkelijk met het uitgraven van de bouwput. Wij laten een keurig opgeruimde bouwput achter waarin u direct kunt starten met het betonwerk.

Grond-, Weg- en Waterbouw.
Ook voor de bedrijven in de GWW-sector kan Rob Wijfje Heibedrijf de juiste partner zijn. Onderheide rioleringsstelsels, duikerbruggen, pompputten, overal waar palen onder aangebracht moeten worden, kunnen wij voor u verzorgen.

Kassen bouw
wij zijn door heel Europa werkzaam

Heeft u een bijzondere situatie dan denkt Rob Wijfje heibedrijf graag met u mee zodat u de beste prijs kwaliteit krijgt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij hopen dat wij van u een tevreden klant mogen maken.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
KOMO, Nvaf

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Rob Wijfje Heibedrijf