Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Gab ink

Gab Ink tattoostudio is al meer dan 10 jaar een begrip in de tattoowereld. Ik ben in verschillende landen geweest en heb veel ervaringen opgedaan en artiesten ontmoet over de hele wereld. Gab is een tattoo artiest die veel verschillende stijlen hanteert en die ieder ontwerp persoonlijk maakt, tenzij mensen graag hun eigen ontwerp willen laten plaatsen. Stijlen waarin hij zich comfortabel in voelt zijn: black & grey, color, realistisch, Maori, Japanse en Polynesische stijl. Daarnaast is hij erg goed in zijn eigen stijl met kalligrafie.
We zijn nu geopend in Almere en nemen alle ervaring mee die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. On beleid: kwaliteit, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je krijgt een unieke ervaring en we zorgen ervoor dat je zeer tevreden naar huis gaat.
Waarom we speciaal zijn? In mijn tattooshop gebruik ik niet slechts een techniek, ik heb mijn vaardigheden opgebouwd uit verschillende technieken die ik heb geleerd van geweldige tattoo-artiesten en ik gebruik ze allemaal om mijn eigen kwaliteit te creëren. Ik ben altijd bescheiden en bereid om nog meer te leren.
Hiervoor moet u de persoon vertrouwen die verschillende technieken kan leveren en comfortabel is in veel stijlen. Gab Ink Tattoostudio is altijd een droom van me geweest, tatoeëren is altijd mijn enige passie geweest. Mijn doel is om een van de beste te worden, wereldwijd.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
GGD

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Geinplein 3 A, 1316 HA Almere