Top 200 steden  |  

Melse & Maljaars

Neem vandaag contact op
Melse & Maljaars - Aagtekerke
Nu gesloten
Open op Maandag

Melse & Maljaars

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren aanleg baggerwerkzaamheden bouwrijp maken cultuurtechniek egaliseren graafwerkzaamheden grondbewerking grondwerkzaamheden machineverhuur natuurbouw onderhoud rijplatenverhuur slootonderhoud straatwerk verharding verhuur waterbouw wegenbouw beschoeiing bestrating infrastructuur sportveld bulldozer dumper graafmachine grondverzetmachine minigraver mobiele graafmachine sloophamer sorteergrijper tractor verreiker wiellader afvoeren grondverzet uitgraven riolering agrarisch loonwerk loonwerk transport mobiele kraan rupskraan shovel Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 18:00
Dinsdag
07:00 18:00
Woensdag
07:00 18:00
Donderdag
07:00 18:00
Vrijdag
07:00 18:00
Zaterdag
08:00 12:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Melse & Maljaars

Loon- en verhuurbedrijf Melse Maljaars, gevestigd in het Zeeuwse Aagtekerke en bestaat zoals de naam al doet vermoeden, uit verschillende bedrijfstakken. Een tak agrarisch loonwerk, een verhuurbedrijf van grondverzetmachines en een tak die zich bezighoudt met straat- en groenonderhoud. Ruim 90 jaar geleden is het bedrijf opgestart met slechts enkele machines. Door de toegenomen mechanisatie en specialisatie in de landbouw en het grondverzet is zowel het machinepark als het aantal personeelsleden langzamerhand uitgebreid. Momenteel zijn er zo'n 35 mensen vast werkzaam binnen ons bedrijf.

Met het huidige machinepark van rupskranen, mobiele kranen, mini- en midigravers, shovels / laadschoppen, levelers, knijperauto's, gronddumpers, trekkers, rupsdumpers en allerlei andere aanverwante machines proberen we in de behoefte van vele klanten te voorzien. Dit zijn onder andere aannemers in de grond-, weg- en waterbouw, gemeentes, waterschappen, hoveniers, bouwbedrijven en particulieren.

Een nieuw item in het grondverzet is werken met GPS. De afgelopen jaren is hiervoor flink geinvesteerd. Alle rupskranen, 4 laadschoppen met levelers, een wielkraan en de schrankladers met leveler kunnen er reeds mee werken. Voor het meten en uitzetten beschikken we over een "rover". Ook basisstations voor het GPS signaal hebben we in eigendom.

De machines voor straat- en groenonderhoud staan ook voor u gereed. We hebben perfecte machines voor zowel het onkruid borstelen als het heggenknippen.

Kortom voor al de bovengenoemde werkzaamheden in onze regio (Middelburg, Vlissingen, Veere, Goes, Zierikzee, Terneuzen enz.) kunt u bij ons terecht.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Melse & Maljaars