Top 200 steden  |  

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging - Zwanenburg
Nu gesloten
Morgen geopend

Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren advies meubelreiniging onderhoud / vloeronderhoud reinigen / tapijtreiniging vloerbedekking reinigen karpet kleed tapijt vloerbedekking vloerkleed alleen op afspraak tapijtreiniging
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging

Aquarius International is een erkend bedrijf voor uw tapijtreiniging, gordijn- en meubelreiniging in Amsterdam. Het is ons doel uw opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren en met een duurzaam resultaat te komen. Wij zetten onze brede expertise in om u bij te staan in het onderhoud van uw tapijt, meubels en gordijnen. Onze werkzaamheden zijn bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven en ons team van reinigingsspecialisten kan u altijd van de meest gedegen onderhoudsadviezen voorzien.

Of het nou om uw tapijt, gordijnen of meubels gaat, onze gekwalificeerde vakmensen hebben oog voor uw persoonlijke situatie en spelen hier flexibel op in. U kunt bij ons terecht voor periodieke en voor eenmalige reiniging. Wij voeren de werkzaamheden zodanig uit dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt en uw werk dus gewoon door kan gaan.

Voordat wij aan de daadwerkelijke reiniging beginnen, doen wij eerst een nauwkeurige inschatting van de situatie. Zo weten wij precies welke technieken en materialen nodig zijn voor de best mogelijke reiniging. Desgewenst voorzien wij u van een overzichtelijk stappenplan, zodat u ook weet wat de werkzaamheden inhouden.

Aquarius International onderscheidt zich van veel andere bedrijven door het steevast garanderen van de hoogst mogelijke kwaliteit en service in onze reinigingswerkzaamheden.

Zo is ons bedrijf brandveilig gecertificeerd. Wij staan voor kwaliteit en servicegerichtheid. Het compleet en naar uw wensen uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden is uiteraard ons ultieme doel.
Lidmaatschappen
Nominated supplier van NH Hoteles Benelux
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging

Plaats van Aquarius International Tapijt- en Meubelreiniging