Top 200 steden  |  

Sound Delight

Neem vandaag contact op
Sound Delight - Zierikzee
Nu gesloten
Open op Maandag

Sound Delight

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Sound Delight

Bij Sound Delight streven we naar de perfecte harmonie van licht, geluid en beeld. Onze tien jaar ervaring in de branche stelt ons in staat om op maat gemaakte audiovisuele oplossingen te bieden voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bedrijfsevenementen, horeca, detailhandel, festivals en particuliere gelegenheden. Of het nu gaat om verhuur, verkoop, deskundig advies of installatie, wij hebben de expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze oprichter, Sjoerd de Jong, is een gepassioneerde vakman met een diepgaande kennis van akoestiek en visuele presentatie. Samen met mede-directeur Lennart 't Mannetje, zorgt hij ervoor dat uw boodschap helder en onvergetelijk overkomt, ongeacht de setting. Met gebruiksvriendelijke systemen, zoals wandpanelen en touchscreens, maken we bediening van onze installaties toegankelijk voor iedereen.

Van intieme bruiloften tot grootschalige publieksevenementen, Sound Delight garandeert een optimale beleving zonder zorgen. Onze vaste installaties zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en efficiënte audiovisuele systemen. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en korte communicatielijnen, waardoor we snel en effectief kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Kies voor Sound Delight, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Sound Delight