Top 200 steden  |  

Gemeente Voerendaal

Neem vandaag contact op
Gemeente Voerendaal - Voerendaal
Nu gesloten
Open op Maandag

Gemeente Voerendaal

Sleutelwoorden

burgemeester gemeenteraad rijbewijs geregistreerd partnerschap identiteitskaart recreatie rekenkamer welzijn inburgering sport gemeente bestemmingsplan geboorte overlijden vergunning wethouder overheidsinstanties
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 12:30
Dinsdag
08:30 12:30
13:30 19:00
Woensdag
08:30 12:30
Donderdag
08:30 12:30
13:30 17:00
Vrijdag
08:30 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gemeente Voerendaal

VOERENDAAL beslaat in totaal 3142 hectare en bevindt zich in het groene landschap tussen Heerlen, Valkenburg, Simpelveld, Gulpen-Wittem en Nuth. Deze gemeente, met zijn vijf kerkdorpen, heeft een rijke geschiedenis. Al in de Romeinse tijd was Voerendaal bewoond, wat blijkt uit de overblijfselen van een badgebouw, tempeltjes en een vijver.

Samen streven we naar een veilige en leefbare gemeente, onder andere via buurtpreventie en Burgernet. De gemeente voert een actief en positief ondernemersbeleid en werkt samen met ondernemers om het lokale economische klimaat te versterken. Dit gebeurt in een partnerschap, waarbij ieder vanuit zijn eigen rol en verantwoordelijkheden bijdraagt.

Voerendaal is een prettige plek om te wonen, waarbij het verenigingsleven een belangrijke rol speelt. Hier komen mensen samen en wordt de gemeenschap versterkt.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Gemeente Voerendaal