Top 200 steden  |  

Reinders Taxi

Neem vandaag contact op
reinders-taxi
Nu geopend
Sluit in 14 uur

Reinders Taxi

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren personenvervoer / taxivervoer rolstoelvervoer personenauto personenbus / taxibus rolstoeltaxi / rolstoelbus groepsvervoer taxidiensten
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 01:00
Dinsdag
08:00 01:00
Woensdag
08:00 01:00
Donderdag
08:00 01:00
Vrijdag
08:00 05:30
Zaterdag
08:00 05:30
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Reinders Taxi

Taxi Reinders is uw betrouwbare partner voor vervoer, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken voorop staan. Wij zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Met de ambitie om snel een vooraanstaande positie in de markt te veroveren, biedt Taxi Reinders een breed scala aan vervoersdiensten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een zorgeloze start van hun reis, biedt Taxi Reinders 24/7 luchthaventransfers vanuit Heuvelland. Of u nu 's ochtends vroeg of 's avonds laat moet reizen, wij zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op het vliegveld arriveert. Onze diensten zijn niet beperkt tot luchthavenritten; wij verzorgen ook schoolvervoer, waarbij we garant staan voor de veiligheid van uw kinderen, en groepsvervoer voor diverse gelegenheden.

Onze vloot bestaat uit personentaxi’s, taxibusjes voor 8 personen en luxecomfortbussen voor 19 personen, waarmee we u naar elke gewenste locatie in Nederland, België of Duitsland kunnen brengen. Of u nu alleen reist of met een groep, Taxi Reinders zorgt ervoor dat uw reis soepel verloopt.

Kies voor het gemak en de betrouwbaarheid van Taxi Reinders en ervaar zelf waarom er niets fijner is dan rijden met ons. Boek uw rit vandaag nog en begin ontspannen aan uw volgende reis.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro, MasterCard, Visa, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Reinders Taxi