Top 200 steden  |  

Gilde Utrecht

Neem vandaag contact op
Gilde Utrecht - Utrecht
Yext PowerListings
Nu gesloten
Morgen geopend

Gilde Utrecht

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
14:00 16:00
Dinsdag
14:00 16:00
Woensdag
14:00 16:00
Donderdag
14:00 16:00
Vrijdag
14:00 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gilde Utrecht

Gilde Utrecht is een vrijwilligersorganisatie voor en van mensen van 45 jaar en ouder.
Een groep van 45 rondleiders verzorgen rondleidingen rondom verschillende thema's. In de stad kunt u zich laten verrassen door hofjes, cameren, bouwstijlen als romaans of gotisch, jugendstil en de vele neostijlen, uiteraard de kerken, voormalige kloosters en hun kloostertuinen, beelden en stadsparken, sociale woningbouw, stadskastelen, de middeleeuwse werven of het nieuwe stadshart, waarvan de eerste fases inmiddels gerealiseerd zijn.
Wij hebben een grote groep van 100 taalvrijwilligers die anderstaligen ondersteunen met conversatie Nederlands. Er zijn diverse lesgroepen voor laaggeletterden in de bibliotheken en circa 25 vrijwilligers bieden een vreemde taal bijvoorbeeld Engels of Frans, aan.
Daarnaast zijn er circa 15 mensen die adviezen op maat geven en nog een groep die verschillende leuke cursussen aanbieden. In ons pakket hebben wij momenteel Architectuurcursus I en II, en Leer mij Utrecht kennen en Leer mij Utrecht beter kennen.
Zesmaal per jaar bieden wij een Gildecafé aan met een lezing rondom een veelal historisch thema uit de stad Utrecht en worden tweemaal per week een Internetcafé bij het Bartholomeus Gasthuis aangeboden.
Betaalmogelijkheden
Cash

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nachtegaalstraat, 3581 AC Utrecht

Plaats van Gilde Utrecht