Top 200 steden  |  

Keurslagerij Hoof Van

Neem vandaag contact op
Keurslagerij Hoof Van - Udenhout
Nu gesloten
Morgen geopend

Keurslagerij Hoof Van

Sleutelwoorden

barbecueschotels italiaanse specialiteiten maaltijden paté salades sauzen gevogelte hamburgers kalfsvlees kalkoen lamsvlees scharrelvlees worsten advies catering verkoop online bestellen begane grond gehakt kip rundvlees varkensvlees slager vlees vleeswaren vlees & slagerijen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
10:00 18:00
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 18:00
Vrijdag
08:30 18:00
Zaterdag
08:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Keurslagerij Hoof Van

Wij maken heel veel producten zelf, dus in onze zaak treft u altijd vers vlees en verse vleeswaren. Van eerlijk Brabants kalfsvlees (Weivlees, uit Cromvoirt !), mals rundvlees, goed varkensvlees tot tal van luxe vleesgerechten. Ook de rookworsten maken wij zelf en als ambachtelijk Keurslager kunnen wij natuurlijk meer voor u betekenen. Wij helpen u graag met een breed assortiment, een goed advies en een gezellige sfeer!
Heeft u al kennis gemaakt?

Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vrüger. Wij staan voor een duurzame wijze van het houden van onze varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Keurslagerij Hoof Van