Top 200 steden  |  

Meander Medisch Centrum - Bloedprikken

meander-medisch-centrum---bloedprikken
Nu gesloten
Open op Maandag

Meander Medisch Centrum - Bloedprikken

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 12:30
Dinsdag
08:00 12:30
Woensdag
08:00 12:30
Donderdag
08:00 12:30
Vrijdag
08:00 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Meander Medisch Centrum - Bloedprikken

In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een van de beste ziekenhuizen van Nederland volgens het jaarlijkse onderzoek van Elsevier (2015). In 2012 behaalde Meander de eerste plaats in de AD Ziekenhuis Top 100.

Topklinisch opleidingsziekenhuis
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Locaties en medewerkers
Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers.


Samenwerking
De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.

Kwaliteit
Meander Medisch Centrum is NIAZ-geaccrediteerd en levert hiermee aantoonbaar kwaliteit. NIAZ geeft haar keurmerk af aan ziekenhuizen die volgens hun eisen een adequate en veilige organisatie zijn.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Meander Medisch Centrum - Bloedprikken