Top 200 steden  |  

Bint makelaardij

bint-makelaardij

Bint makelaardij

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Bint makelaardij

Voor zowel particulieren, bedrijven als agrariërs zijn wij bij aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed een betrouwbare, bekende en bekwame partner. Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk en recht door zee!

Wij bieden u volledige of gedeeltelijke begeleiding bij de (ver)koop en (verhuur) van huizen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch onroerend goed. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd deze zaken te taxeren voor (NHG) financieringen of andere (fiscale) aangelegenheden.

Elk aspect van ons vak benaderen wij als NVM kantoor serieus Dat betekent up-to-date vakkennis, professionele advisering, duidelijke onderbouwingen en het kunnen verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Contact met onze opdrachtgevers betekent persoonlijk contact, korte lijnen en het continue op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten?
Bezoek onze website bintmakelaardij.nl of kom tijdens openingstijden langs op ons kantoor aan de Singel 43 in de binnenstad van Sneek. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij u langs.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bint makelaardij