Top 200 steden  |  

Zonneplan

zonneplan

Zonneplan

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Zonneplan

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Sittard-Geleen. Maar het is niet de gemeente met de meeste zonnepanelen, want Venray en Voerendaal lopen voor. Het goede nieuws is, is dat door de bewoners van de gemeente Sittard-Geleen wel de slag naar de verduurzaming is gemaakt. De verduurzamingsslag ziet Zonneplan ook terug in de vele installaties die wij gedaan hebben in Sittard-Geleen. En de bewoners zijn ook tevreden over Zonneplan.


Een klant uit Geleen:

Alles liep perfect. Het plaatsen van de zonnepanelen liep perfect, het advies was perfect alleen de zon is nog niet perfect maar wij zijn er uitermate tevreden mee.


De daken zijn zeer geschikt in Sittard-Geleen

Door Zonneplan is er een onderzoek uitgevoerd naar de daken in de gemeente Sittard-Geleen. Hier komt naar voren dat er sprake is van beschermd stadsgezicht. In Geleen heeft de westelijke randweg beschermd stadsgezicht. In Sittard is er sprake van beschermd stadsgezicht in de straten: Rosmolenstraat, Agnetenwal, Putstraat, Pullestraat, Oude Markt, Begijnenhofwal en Paardestraat. Dit houdt in dat er voor deze straten een vergunning aangevraagd dient te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Zonneplan