Top 200 steden  |  

Vijven en Zessen

Neem vandaag contact op
Vijven en Zessen - Santpoort-Zuid
Nu gesloten
Open op Maandag

Vijven en Zessen

Sleutelwoorden

particulieren cito en examentraining dyscalculieonderzoek dyslexieonderzoek gedragsproblemen kinderen intelligentie onderzoek leerlingbegeleiding leerproblemen kinderen opvoedingsproblemen orthodidactisch onderzoek rekenonderzoek alfabetisering volwassenen & toetsing
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 18:00
Dinsdag
08:30 18:00
Woensdag
08:30 18:00
Donderdag
08:30 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vijven en Zessen

Vijven en Zessen is een praktijk voor scholen, ouders en kinderen. De praktijk is gespecialiseerd in leren, gedrag en opvoeden. Daarnaast biedt de praktijk scholen hulp bij het opzetten van zorgbeleid in het primair en voortgezet onderwijs.

Ouders en leerkrachten merken soms dat er 'iets' is met een kind. De resultaten in lezen, spellen, rekenen of leren in het algemeen blijven achter bij die van leeftijdgenoten Wij kunnen door middel van onderzoek en observaties bepalen wat er met uw kind aan de hand is. Hieronder leest u meer over een aantal onderzoeken die wij vaak uitvoeren:

Orthodidactisch onderzoek
Dyslexieonderzoek
Rekenonderzoek
Dyscalculieonderzoek
Intelligentie- of capaciteitenonderzoek

Bovengenoemde onderzoeken naar stoornissen zijn niet de enige onderzoeken die wij uitvoeren. Heeft u het vermoeden dat uw kind een achterstand op school heeft door een andere oorzaak of vraagt u zich af waarom uw kind moeite heeft met leren? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook behoren o.a. persoonlijkheidsonderzoek en onderzoek naar leerstijlen (Voortgezet Onderwijs) tot de mogelijkheden.
Lidmaatschappen
NVO

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Vijven en Zessen