Top 200 steden  |  

2 Karpers

Inschrijven

2 Karpers

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van 2 Karpers

Buitenschoolse opvang bij 2Karpers
De gezellige bso 2Karpers is gevestigd in het souterrain van de Ichtuskerk in het Belgisch Park in Scheveningen. Ook heeft 2Karpers een groep in de Willem de Zwijgerschool waar de jongste kinderen een fijne plek na schooltijd hebben. Bij deze buitenschoolse opvang wordt de fantasie geprikkeld en voelen de kinderen zich thuis. 2Karpers is een beetje thuiskomen, maar dan met al je vrienden en vriendinnen.

Wat maakt ons speciaal?
Inbreng van kinderen wordt gestimuleerd
Gevarieerd en uitdagend activiteitenaanbod
Ruime groepen en aparte keuken
Natuurbeleving in mooie natuurtuin
Oog voor individuele kind
We creëren een huiselijke sfeer en doen regelmatig leuke activiteiten. We hebben veel oog voor het individuele kind. Kinderen kunnen meedoen aan de activiteiten en hun energie kwijt. Maar er is ook genoeg ruimte om na een schooldag even lekker uit te rusten. Verder worden er leuke workshops gegeven en hebben wij een fantastisch schoolplein met veel groen en onder andere een bouw-en-sjouwhoek en een echte waterpomp.

Peuteropvang bij 2Karpers
Peuteropvang 2Karpers is gevestigd in het souterrain van de Ichtuskerk in het Belgisch Park in Scheveningen. Bij onze gezellige peuteropvang wordt de fantasie geprikkeld en voelen de kinderen zich thuis. Er is oog voor ieder kind.

Wat maakt ons speciaal?
Gelegen bij het bos en het strand
Veel natuurbeleving in mooie natuurtuin
Goede voorbereiding op de basisschool
Veel biologische producten
Goede voorbereiding basisschool
Bij peuteropvang 2Karpers krijgt uw kind een goede voorbereiding op de basisschool. We werken met een vaste dagindeling en met leuke, uitdagende thema’s. We bieden iedere dag 3+ activiteiten aan, waardoor de kinderen van 3 jaar op alle vaardigheden worden uitgedaagd.
Ook gaan we iedere maand naar verpleeghuis De Eshoeve om leuke actieve activiteiten met de ouderen te doen. Zowel de kinderen als de ouderen vinden dit geweldig.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Talen
Nederlands, Engels

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Diamanthorst 8(KDV), 2592 GH DEN HAAG
De Gheijnstraat 95, 2562 NM DEN HAAG
Scheveningseweg 237, 2584 AA DEN HAAG
Knobbelzwaansingel 279, 2496 LN DEN HAAG

Plaats van 2 Karpers