Top 200 steden  |  

Maartense Fysiotherapie & Training

maartense-fysiotherapie-training
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Maartense Fysiotherapie & Training

Sleutelwoorden

sportfysiotherapie mulligan concept medical taping concept schoudernetwerk groene hart rugnetwerk schouderfysiotherapie nekfysiotherapie orthopedie fysiotherapie bij chronische klachten fysiotherapie bij arthrose geriatrie fysiotherapie
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 19:00
Dinsdag
09:00 19:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 21:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Maartense Fysiotherapie & Training

Passie voor bewegen
U bent altijd in beweging: thuis, op het werk en in uw vrije tijd. Soms gaat bewegen echter niet vanzelf. In dit geval kan Maartense Fysiotherapie & Training u helpen om weer in beweging te komen en te blijven.
Bewegen is onze deskundigheid en passie.

Intake
Aan de hand van een intake en zo nodig een lichamelijk onderzoek kunnen wij samen met u bepalen hoe uw problemen met bewegen het beste opgelost kunnen worden.

Een actieve aanpak werkt!
Vaak bent u het meest gebaat bij een actieve aanpak van uw bewegingsprobleem. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat mensen hierdoor sneller herstellen. Bij Maartense Fysiotherapie & Training begeleiden wij u op deskundige wijze om weer zoveel mogelijk te kunnen doen wat u graag wilt. U krijgt daarnaast oefeningen en adviezen mee voor thuis, zodat u dagelijks, zowel thuis als op uw werk, ook zelf aan uw herstel kunt werken.

Voor iedereen een deskundig aanbod
Ons team bestaat uit all-round fysiotherapeuten die goed op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van het bewegend functioneren van de mens. Wij nemen deel aan het Schoudernetwerk Groene Hart, een kennisnetwerk met als aandachtsgebied de schouder. En aan het Rug-netwerk, een kennisnetwerk met als aandachtsgebied de rug. Daarnaast hebben wij een aantal specialismen in huis, te weten: Sportfysiotherapie, Mulligan Concept en Medical Taping Concept.
Talen
nl
Dienstverleningen
Schoudernetwerk Groene Hart, Rugnetwerk, Schouderfysiotherapie, Nekfysiotherapie, Orthopedie, Fysiotherapie bij chronische klachten, Fysiotherapie bij arthrose, Geriatrie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Maartense Fysiotherapie & Training