Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Geelhoed Metal Handling BV

Bij Geelhoed Metaalhandel in Nootdorp kunt u terecht met vrijwel alle soorten oude metalen en accu’s en wij kunnen uw metalen persen. We informeren u als u dat wenst vooraf over de prijs, wegen de metalen per soort en betalen u direct: contant of per bank. Geelhoed Metaalhandel betaalt een hoge prijs voor uw oude metalen. Vragen? Bel ons gerust via 015-2730575.

Wij bieden hoge prijzen voor uw oude metalen!
Wij kopen oude metalen zoals koper, kabel en draad, zink, lood, aluminium, RVS, ijzer, staal en ook accu’s in. Ook kunt u metalen laten afhalen of gebruik maken van onze containerservice. Verder zijn we gecertificeerd om lood-accu’s op te halen en in te kopen en staat onze moderne Metso-Lindemann pers paraat om metalen voor handelaren en exporteurs te persen en palletteren. Wij staan voor scherpe prijzen, service op maat en eerlijke en snelle afhandeling!

Het efficiënt en veilig opslaan, vervoeren, exporteren en verwerken van metalen is geen eenvoudige opgave. Wanneer u de voordelen en toegevoegde waarde van het pakketteren herkent, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren mensen zorgen voor snelle service, logistiek inzicht en gunstige bewerkingsprijzen. Gepakketteerd kunt u uw oude metalen efficiënter opslaan en vervoeren en vaak ook een hogere prijs bedingen bij de verwerkers.

Welke materialen kunnen we pakketteren
Het persen van aluminium (folie, offset, draaisels, luxaflex, draad, radiateuren, koelers) koper/messing (plaat, snippers, millberry/handgepeld), zink, lood, ijzer en roestvrij staal behoort tot de mogelijkheden (pakketmaat in cm: 40 x 40 x variabele lengte). Bovendien zijn voor het snijden van aluminium folierollen, sorteren, palletteren en laden van pakketten in zeecontainers moderne voorzieningen aanwezig. De metalen kunnen door u worden aangeleverd en afgehaald op onze bedrijfslocatie, maar Geelhoed kan het transport ook voor u verzorgen.

We zijn al ruim veertig jaar actief in het pakketteren voor derden en veel van uw collega’s hebben de weg naar ons bedrijf al weten te vinden.

Geelhoed Metaalhandel is vanuit de omgeving Den Haag, Delft, Leiden, Zoetermeer en Het Westland goed bereikbaar. U kunt als bedrijf of particulier gewoon onze poort binnen rijden en uw oude metalen inleveren of ons bellen en uw partij metalen op laten halen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt ook vooraf bellen over de prijs. Wij betalen u direct: contant of per bank.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice
Lidmaatschappen
Metaal Recycling Federatie (MRF), In bezit MRF-Keurmerk; Garantie voor betrouwbaarheid en professionaliteit, In het bezit van het MRF-keurmerk; garantie voor betrouwbaarheid en professionaliteit, ContrAll Inspectie B.V. (vloeistofdichte voorziening)
Talen
nl
Produkte
Inkoop van metalen, Container op locatie, Persen van metalen, Inkoop van oud lood, Inkoop van oud koper, Inkoop van kabel en draad, Inkoop van oud zink
Dienstverleningen
Afhaalservice, Containerservice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Geelhoed Metal Handling BV

Plaats van Geelhoed Metal Handling BV