Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 18:00
Zondag
09:00 18:00
Het adres op Google Maps is niet ons kantooradres. Bezoek op afspraak (telefonisch of per e-mail)

Beschrijving van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al bijna 25 jaar de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes, teambuilding programma's en vergaderbreaks op en rondom het strand van o.a. Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden.

Een keuzeprogramma met diverse strandactiviteiten? Een bedrijfsuitje Expeditie Robinson Beach? Een strandzeskamp, waarbij u in teams op 6 beachgames strijdt om de hoogste eer? Een Interactieve Outdoor Tablet TeamGame over het strand en door de duinen? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Uiteraard kunt u uw stranduitje afsluiten met een heerlijke BBQ in een van onze partner strandpaviljoens. Omdat wij een samenwerking hebben met diverse strandpaviljoens en beachclubs, bieden wij voor ieder gezelschap en budget wel een passende locatie.

Naast strandactiviteiten zijn wij tevens gespecialiseerd in sloepuitjes op de Kagerplassen en door Leiden.
Wat dacht u van een GPS sloepentocht over de Kagerplassen en/of door Leiden? Of een combi vespa tour / solex tour en sloep varen? Of wilt u juist competitie? Dan is onze Interactieve Sloepen Tablet TeamGame het perfecte sloepuitje. Ook een combi van vergaderen en sloepvaren behoort tot de mogelijkheden.

Voor een belevenis op een unieke en weersonafhankelijke locatie, bieden wij daarnaast gedurende het hele jaar bedrijfsuitjes en events aan op Forteiland IJmuiden. Dwaal in teams af in het gangenstelsel tijdens de Fort Discovery, laat u meenemen door een gids voor een historische rondleiding, of kies voor spannende activiteiten zoals de evenwichtsbalk, trapeze sprong, abseilen of de powerfan (vrije val). Een uitje op Forteiland IJmuiden is voor iedereen een onvergetelijke belevenis. Een bedrijfsuitje, meeting, winteruitje of kerstuitje? Op Forteiland IJmuiden kan het!

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is lid van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland): Veilig verzekerd, TUV gecertificeerd.
Betaalmogelijkheden
Invoice, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
VeBON, TUV
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Gieterij 19, 2211 WC Noordwijkerhout

Fotos voor Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Plaats van Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events