Top 200 steden  |  

NIEK SCHAPER BLOEMEN & MEER boeketabonnement maassluis

niek-schaper-bloemen-meer-boeketabonnement-maassluis

NIEK SCHAPER BLOEMEN & MEER boeketabonnement maassluis

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van NIEK SCHAPER BLOEMEN & MEER boeketabonnement maassluis

Ons bedrijf is al ruim 20 jaar een begrip in Maassluis: verse bloemen vanaf veiling of kweker, mooie boeketten, planten en plantstukken en bijpassende artikelen. Wij zijn aangesloten bij Fleurop en kunnen niet alleen regionaal maar ook landelijk uw boeketwens laten bezorgen. Daarnaast zijn wij specialist in zakelijk bloemwerk, bloemabonnementen (iedere week een vers boeket thuis of op uw werk) en uitvaart bloemwerk. In de verschillende menu opties aan de bovenzijde leest u hier meer over. Maar u mag ons natuurlijk ook altijd even bellen met vragen: 010 - 59 11 368


VERHUIZING NAAR DE KONINGSHOEK

Na meer dan 20 jaar in het oude stadshart van Maassluis was het tijd voor een nieuwe locatie. Sinds 5 januari 2017 kunt u onze winkel vinden in Winkelcentrum de Koningshoek in Maassluis, slechts 3 minuten verwijderd van ons vorige adres.

U kunt ons vinden tegenover Van Haren schoenen en naast de Intertoys (in het voormalige Dixons pand). Rond juli 2017 verhuizen naar onze uiteindelijke locatie binnen de Koningshoek (die in de tussentijd wordt gerealiseerd).


Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten in onze winkel.

DEZELFDE DAG BEZORGEN OF VOORUIT PLANNEN

Wanneer u werkdagen vòòr 14:00 uur besteld dan kan het boeket dezelfde dag nog in Nederland worden bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen en de waddeneilanden).

Maar natuurlijk kunt u uw bestelling ook vooruit plannen ! De bezorgdatum kiest u heel eenvoudig als één van de stappen tijdens het bestelproces.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van NIEK SCHAPER BLOEMEN & MEER boeketabonnement maassluis