Top 200 steden  |  

KoffieMatters

koffiematters

KoffieMatters

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van KoffieMatters

KoffieMatters is leverancier van koffiemachines voor zakelijk gebruik en particulieren. Van grote bedrijfs koffiemachines tot kleinere koffiemachines voor kantoor, klein zakelijke organisaties of horeca. KoffieMatters verkoopt het allemaal. Ook particulieren kunnen bij de partij terecht voor de aanschaf van een koffiemachine.

Voor zakelijke gebruikers is er keuze uit een koffiemachine leasen, huren of kopen. Zo kan er voor iedere financiële situatie en ieder type organisatie een passende zakelijke koffiemachine gevonden worden.

Naast de koop, verhuur en lease van apparaten is KoffieMatters de specialist als het gaat om koffiemachine onderhoud en reparatie. Bij de aanschaf van een model is een onderhoudscontract af te sluiten in verschillende vormen, of laat uw huidige apparaat repareren zodat deze zeker nog een tweede ronde meekan.

Merken die KoffieMatters veel verkoopt zijn Jura, Saeco, Melitta, Gaggia Milano of Futurmat. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, de specialisten van KoffieMatters staan voor u klaar voor de aanschaf van een nieuwe koffiemachine.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van KoffieMatters