Top 200 steden  |  

Lec

lec
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Lec

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:30 18:00
Dinsdag
09:30 12:30
13:30 18:00
Woensdag
09:30 12:30
13:30 18:00
Donderdag
09:30 12:30
13:30 21:00
Vrijdag
09:30 12:30
13:30 18:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Lec

Over L.E.C. b.v. (Leuveld Electro Centrum)

L.E.C. b.v. (Leuveld Electro Centrum) is een begrip in Hengelo en omstreken en heeft een rijke historie in consumentenelectronica die ruim 35 jaar terug gaat in de tijd. In 2006 opende L.E.C. b.v. haar tweede vestiging in Borne. Met de opening van deze nieuwe vestiging zijn wij nog beter in staat onze producten aan te bieden en de daarbij behorende service te verlenen. Als waar familiebedrijf is dit bedrijf overgenomen door de zoons Ruben en Ivo.

In de loop der jaren is L.E.C. b.v. uitgegroeid tot een begrip in Twente als het gaat om service en kwaliteit. Door aangesloten te zijn bij Europa’s grootste inkooporganisatie “United Retail”, hanteert L.E.C. b.v. zeer scherpe prijzen en zijn de prijzen altijd concurrerend.

De voordelen op een rijtje:

Persoonlijk en deskundig advies
Eigen technische dienst
Ervaren gecertificeerde monteurs op de weg
Altijd concurrerende prijzen
Door een grote voorraad snelle levering mogelijk
Dealer professioneel apparatuur
Dus: “Wie slim rekent, weet wat L.E.C. betekent!”

L.E.C. b.v. is een specialist op het gebied van beeld, geluid en witgoed. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Borne bieden wij een breed scala aan A-merk producten gecombineerd met vakkundige advisering en hoogwaardige service.

We beschikken over een eigen technische dienst waardoor u gegarandeerd bent van een snelle en professionele service binnen het servicegebied. Daarnaast zorgen wij voor levering en installatie bij u thuis zonder hiervoor voorrijkosten in rekening te brengen binnen ons servicegebied. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw aankoop.

We hebben overigens regelmatig zeer scherpe aanbiedingen. Let op de advertenties op deze internetsite. Of beter nog: kom langs in één van onze vestigingen! U zult aangenaam verrast worden door onze concurrerende prijzen!

L.E.C. b.v. een begrip voor service en kwaliteit!

Een nieuwe aanschaf is iets om goed over na te denken; u moet er immers heel wat jaren mee vooruit kunnen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe TV, een stofzuiger, home-cinema apparatuur of een wasautomaat; bij L.E.C. b.v. bent u aan het juiste adres! Onze deskundige medewerkers zullen u ten allen tijde van het juiste advies op maat voorzien en dankzij onze gespecialiseerde monteurs en installateurs bent u verzekerd van perfecte plaatsing en installatie. We gaan niet weg voordat het werkt!
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Lec