Top 200 steden  |  

Beschrijving van Hornes Assurantiën & Administraties

Bij Hornes Assurantiën draait alles om deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid! Wij begrijpen dat u geen genoegen neemt met minder als het gaat om uw verzekeringen en financiën. U kiest voor kwaliteit en service, en u wilt zeker zijn van een goed advies en de beste oplossing voor uw individuele situatie, of het nu gaat om uw gezin of uw eigen zaak.

Ons kantoor, al sinds 1967 uitstekend bekend in Gouda en wijde omgeving, heeft een moderne uitstraling en stelt de belangen van onze cliënten altijd voorop. Onze medewerkers blijven zich permanent bijscholen om u optimaal van dienst te zijn.

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken en administraties, staat het team van Hornes Assurantiën & Administraties voor u klaar. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners (Adfiz), wat vertrouwen en vakbekwaamheid waarborgt. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om te bemiddelen bij (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen en banken. Bezoek onze website www.hornes.info voor een lijst van samenwerkende verzekeraars en banken.

Kortom, voor verzekeringen, hypotheken en administraties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken het alledaagse voor u minder ingewikkeld!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Incasso, Invoice, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1967
Lidmaatschappen
Adfiz, KiFiD
Talen
nl
Produkte
Alle verzekeringen, Hypotheken

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hornes Assurantiën & Administraties

Plaats van Hornes Assurantiën & Administraties