Top 200 steden  |  

Kerkgebouw Vredeskerk

Neem vandaag contact op

Kerkgebouw Vredeskerk

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Kerkgebouw Vredeskerk

Pastoraat vormt het hart van een kerkelijke gemeenschap, waarbij er altijd iemand is die luistert naar de ervaringen van het leven en geloof. Dit luisterend oor is niet meer alleen voorbehouden aan de dominee of ouderling. Pastoraal werk is geworteld in een grondhouding van aandacht en interesse die gemeenteleden voor elkaar hebben. Het is geruststellend om te weten dat anderen met je meeleven en het is evenzo bevredigend om betrokken te zijn bij het welzijn van anderen. Dit is wat ons definieert!

In de verschillende wijken zijn ambtsdragers en bezoekmedewerkers actief, wiens inzet naadloos aansluit bij de spontane zorg die kenmerkend is voor onze gemeente. Georganiseerd bezoekwerk focust zich vooral op het verwelkomen van nieuwe leden, ondersteuning van jongeren en jonge ouders, en de zorg voor senioren van 80 jaar en ouder. Deze activiteiten worden gecoördineerd door de taakgroep Pastoraat, die zich tevens inzet voor groepspastoraat en huisbezoeken.

Onze predikanten en ouderenpastor richten zich op de begeleiding van gemeenteleden tijdens belangrijke levensmomenten. Dit omvat crisispastoraat bij ziekte, overlijden, emotionele problemen, werkverlies, scheiding en dergelijke, maar ook bij vreugdevolle gebeurtenissen zoals doop, belijdenis en huwelijk. Iedereen heeft zijn eigen rol, en op deze manier complementeren spontane interacties en georganiseerde zorg elkaar perfect.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kerkgebouw Vredeskerk