Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - Peuteropvang De Wielerbaan

Peuterdomein De Wielerbaan is gevestigd in de Montessori Basisschool De Wielerbaan.

In de peutergroep leren de kinderen op speelse wijze vele letters en woorden. Ook maken ze al kennis met de getallen. Ze leren samen te spelen en delen met leeftijdsgenootjes en zijn er verschillende activiteiten die gericht op het bevorderen van hun grove en fijne motoriek. Op speelse wijze, wordt er al kennis gemaakt met het Montessori onderwijs en worden zij voorbereidt op de basisschool. Uiteraard staat bij alles plezier en ontdekken voorop!

‘Help mij het zelf te doen’: dat is de kern van het Montessorionderwijs. Binnen bepaalde grenzen leert een kind zelf zijn werk te kiezen en zijn tempo bepalen. Alle kinderen leren dat zij verantwoordelijk zijn voor hun eigen handelen en dat zij mede- verantwoordelijk zijn voor hun omgeving en de samenleving.
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - Peuteropvang De Wielerbaan

Plaats van Humankind - Peuteropvang De Wielerbaan