Top 200 steden  |  

Beresterk Gym

beresterk-gym

Beresterk Gym

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Beresterk Gym

Snel sterker, fitter en beter in je vel met betrokken en enthousiaste coaches die helemaal gericht zijn op jouw doelen en voorkeuren.

Beresterk – De Gym heeft een luxe uitstraling met hierin de hoogste kwaliteit aan materialen. Er wordt gewerkt volgens huidige voedings- en training wetenschappen om zo altijd doelgericht te werk te gaan. Hierbij achten we het plezier in het trainen van de sporters van enorm belang, niemand doet namelijk iets voor langere duur als hij of zij hier geen plezier in heeft.

De trainingen worden gegeven met vele ‘losse’ attributen om zo een zo effectieve training te bieden. Denk hierbij in de groepslessen aan bokslessen (Knock-out), een training gericht op het powerliften (Max-out) en bootcamp (Power Up). Binnen de Personal Training worden elementen die relevant zijn voor de doelstelling van de sporter uit deze lessen, maar ook uit de halter-sport gehaald om tot een effectieve, leerzame training te komen.

Trainingsprogramma’s zijn binnen De Gym altijd persoonlijk en leggen de nadruk op de ontwikkeling van de sporter: conditioneel, kracht, fysieke uitstraling en mentaliteit. Elke sporter kan een programma bij ons vinden die geschikt is om hem of haar uit te dagen, op een verantwoorde manier.

Niemand binnen De Gym werkt zonder trainingsprogramma of begeleiding. Dat maakt De Gym Beresterk.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Brandgans 15, 7827 SG Emmen

Plaats van Beresterk Gym