Top 200 steden  |  

Kindergarden Castricum

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Castricum - Castricum
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden Castricum

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Castricum

Ga ons kinderdagverblijf Kindergarden Kortenaersplantsoen binnen en je ziet alles in één oogopslag: elke groep komt namelijk uit op de centrale, gezellige hal. Je treft hier altijd wel iemand van ons enthousiaste team - sommige pedagogisch medewerkers werken hier al meer dan achttien jaar. Ze vertellen je graag waarom de kinderen tijdens het fruitmoment zo rustig blijven zitten.

Alles aan de inrichting van de baby-, dreumes- en peutergroep nodigt uit om op onderzoek uit te gaan en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarom hebben we zoveel mogelijk meubilair op kindhoogte: de buffetkast voor tafeldekken en afruimen bijvoorbeeld of de bouwhoek. Van lijm tot papier, ze kunnen alles zelf pakken.

Onze baby's hebben een apart tuintje. De tuin van de dreumesen en peuters is een stuk groter met krijtbord, watertafel, zandbak, fietsjes, bamboe en wilgentunnel. De peuterplussers hebben ook een zand-watertafel met waterpomp.

Onze kinderopvang ligt lekker centraal in Castricum.

Videos voor Kindergarden Castricum

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Kindergarden Castricum