Top 200 steden  |  

Kindergarden De Enk Arnhem

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden De Enk Arnhem - Arnhem
Nu gesloten
Morgen geopend

Kindergarden De Enk Arnhem

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden De Enk Arnhem

Ouders waarderen de ruime opzet, de supergrote tuin en de frisse uitstraling van ons kinderdagverblijf Kindergarden de Enk. Je vindt onze kinderopvang in het voormalige Akzo Nobel pand. We willen de kinderen op alle groepen - van baby tot peuterplus - graag rust en uitdaging bieden.

Zo hebben we op onze babygroep speelmatten, een zwart-wit hoekje, een ontdekspiegel en een aparte ruimte om te bewegen en te ontdekken. En als ze naar buiten gaan? Krijgen de baby's kruipoveralletjes aan. In de vertelhoek van onze bieb vinden de dreumesen het fijn om op schoot te zitten, er zijn banken, kussens en een poppenkast. Onze dreumes- en peutergroepen hebben een eigen beweegruimte waar we veel gebruik van maken.

Onze buitenspeelplekken zijn ingericht voor elk ontwikkelgebied en voor elke leeftijd: baby, dreumes, peuter en peuterplus. Want buitenspelen is belangrijk: je leert samenwerken, zelfstandig problemen oplossen, je uithoudingsvermogen trainen en... de kunst van vallen en opstaan.

Videos voor Kindergarden De Enk Arnhem

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden De Enk Arnhem

Plaats van Kindergarden De Enk Arnhem