Top 200 steden  |  

Beschrijving van Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies

Mories van Zanden is een administratie- en belastingadvieskantoor dat zijn diensten verleent aan (startende) ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren.

Dat gebeurt op een persoonlijke en toegewijde manier, zodat u ervan op aan kunt dat uw zaken altijd perfect geregeld zijn.

Het kantoor laat zich het best beschrijven als eigentijds, laagdrempelig, klantgericht, betrokken en professioneel. Door de kleinschaligheid kan er door de korte communicatielijnen een goed contact met de ondernemer en particulier worden onderhouden.

In geval van calamiteiten kan er snel actie worden ondernomen.

Door goede contacten met de belastingdienst, accountantskantoren, notarissen en banken, staat het kantoor voor betrouwbaarheid en kennis tegen een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Mories van Zanden heeft een kantoor aan huis maar kan desgewenst de client ook thuis bezoeken. Dit zorgt ervoor dat de cliënt zich op zijn gemak voelt en alle benodigde zaken bij de hand heeft, wat een snelle en accurate afwikkeling tot gevolg zal hebben.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies

Plaats van Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies