Top 200 steden  |  

Diergeneeskundig Centrum Twente

Neem vandaag contact op
Diergeneeskundig Centrum Twente - Wierden
Nu gesloten
Opent in 3 uur

Diergeneeskundig Centrum Twente

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:00
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 20:00
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
08:00 15:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Diergeneeskundig Centrum Twente

DGC Twente is een moderne en goed geoutilleerde praktijk voor gezelschaps- en landbouwhuisdieren. Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele dierenartsen en paraveterinairen. We streven naar de beste zorg voor uw huisdier.

We zijn er trots op dat we de Gouden Status van Katvriendelijke Praktijk hebben. De geneeskunde van gezelschapsdieren neemt een prominente plaats in binnen onze praktijk. DGC-Twente beschikt over goed opgeleide dierenartsen, paraveterinairen en moderne apparatuur om uw huisdier te behandelen. Door bijscholingen voor zowel dierenartsen als paraveterinairen zorgen we ervoor dat uw huisdier verzekerd is van de beste zorg, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Onze gezelschapsdieren worden uitsluitend op afspraak behandeld om te voorkomen dat u te lang in de wachtkamer moet wachten en uw huisdier onnodig gestrest raakt.

De kliniek in Wierden beschikt over een volledig ingerichte operatiekamer. Naast curatieve zorg staat preventieve zorg hoog in ons vaandel, want voorkomen is beter dan genezen. Met de verschillende programma’s die onze praktijk aanbiedt, streven we ernaar dat uw huisdier samen met u zo plezierig en gezond mogelijk oud wordt. Een goede voeding hoort daar vanzelfsprekend ook bij.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Diergeneeskundig Centrum Twente

Plaats van Diergeneeskundig Centrum Twente