Top 200 steden  |  

Schaafsma Handelsonderneming

Neem vandaag contact op
Schaafsma Handelsonderneming - Walterswald
Nu geopend
Sluit in 5 uur

Schaafsma Handelsonderneming

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren dakmateriaal deuren / ramen / kozijnen gereedschap houtmateriaal ijzerwaren isolatiemateriaal muren / wanden / plafonds oude bouwmaterialen plaatmateriaal tegels / stenen verfmateriaal dakafwerking dakpannen dakplaten dakrollen golfplaten sandwichpanelen tuinhout bouwmateriaal & gereedschap Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:30
Dinsdag
07:30 17:30
Woensdag
07:30 17:30
Donderdag
07:30 17:30
Vrijdag
07:30 17:30
Zaterdag
08:00 12:30
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:tussen 12 en 1 uur gesloten

Beschrijving van Schaafsma Handelsonderneming

Al vele jaren worden hout en plaatmaterialen, uit alle delen van de wereld, verwerkt bij Handelsonderneming Schaafsma. Met meer dan 30 verschillende houtsoorten op voorraad biedt H.O. Schaafsma de klant vele mogelijkheden.

Het hout wordt ingevoerd uit gebieden waar herbeplanting en verantwoorde kap hoog in het vaandel staan. Door rechtstreekse inkoop kan het hout en plaatmateriaal scherp in prijs aangeboden worden. Bewerking van hout en plaatmateriaal voor de aannemer, klussenbedrijf en particulier is dan ook in goede handen bij Handelsonderneming Schaafsma.

Verder biedt het bedrijf ook vele mogelijkheden in bestrating, tuinhout en alles wat nodig is voor de bouw en verbouw van woning, schuur, stal en onderhoud. Bezorging is geen probleem.

U begrijpt dat dit nog maar een kleine opsomming is van onze mogelijkheden. Daarom hopen wij u op onze locatie aan de Koaileane 12 te Walterswald te mogen begroeten om onze mogelijkheden met u te bespreken.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Schaafsma Handelsonderneming

Plaats van Schaafsma Handelsonderneming