Top 200 steden  |  

Verloskundigenpraktijk beWonder

Neem vandaag contact op
verloskundigenpraktijk-bewonder
Nu geopend

Verloskundigenpraktijk beWonder

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend

Beschrijving van Verloskundigenpraktijk beWonder

Bij beWonder verloskundigenpraktijk staat de geboorte van uw kind centraal, een van de meest bijzondere momenten in het leven. Onze verloskundigen bieden professionele zorg met een persoonlijke touch, waarbij we veel tijd en aandacht besteden aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie voor optimale begeleiding.

beWonder verloskundigenpraktijk is een kleinschalige praktijk die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht en deskundige zorg voor moeder en kind. Wij bieden direct contact met een verloskundige, zonder tussenkomst van een assistente, en garanderen een vertrouwd gezicht tijdens de bevalling. Onze spreekuren zijn ruim gepland, inclusief avonduren, en we voeren alle eerstelijns echo’s uit in onze eigen praktijk, zowel in Wierden als Vriezenveen.

Wij hechten veel waarde aan inspraak en keuzevrijheid binnen de grenzen van medische verantwoordelijkheid, en bieden ook diensten zoals het plaatsen en verwijderen van spiralen voor anticonceptie. Onze samenwerking met ziekenhuizen ZGT, MST en SMC zorgt voor een goede continuïteit van zorg. Daarnaast bieden we een kinderwensspreekuur voor preconceptioneel advies. Bij beWonder bent u altijd welkom om naar het hartje van uw ongeboren kind te komen luisteren.
Lidmaatschappen
KNOV, BIG register, Kwaliteitsregister voor Verloskundigen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Verloskundigenpraktijk beWonder

Plaats van Verloskundigenpraktijk beWonder