Top 200 steden  |  

Pallet Recycling Utrecht

pallet-recycling-utrecht

Pallet Recycling Utrecht

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Pallet Recycling Utrecht

Duurzame gebruikte pallets
Pallet Recycling Utrecht moedigt hergebruik van pallets aan. De meeste gebruikte pallets zijn prima opnieuw in te zetten. Wanneer u kiest voor een tweedehands gerecyclede pallet denkt u niet alleen om uw eigen portemonnee, maar ook aan het milieu. De gebruikte pallets halen we uit heel Nederland op om de pallets een tweede leven te geven. Onze pallets worden gecontroleerd en gesorteerd. Eventuele reparaties worden uitgevoerd en er wordt geprobeerd zoveel mogelijk hout te recyclen.
De overgebleven onherstelbare pallets proberen we zoveel mogelijk te laten hergebruiken. Deze producten sorteren wij zoveel mogelijk uit en de nog bruikbare delen gaan terug het fabricageproces in of gaan naar recyclebedrijven, die er bijvoorbeeld houtvezel pallets van maken. Duurzaamheid staat altijd voorop in onze bedrijfsvoering.

Op halen gebruikte pallets
Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte houten pallets. Ook als dit minder courante typen zijn, overleggen wij graag over de mogelijkheden om deze op een zo goed mogelijke manier in het hergebruik proces te brengen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wanneer u ons e-mailt komen wij altijd zo snel mogelijk op uw vraag terug. Bellen kan natuurlijk ook.

Maatschappelijke betrokkenheid
Pallet Recycling Utrecht verantwoord haar maatschappelijke betrokkenheid door een deel van haar inkomsten af te staan aan een of meerdere goede doelen. Zie voor meer informatie onze website onder “Maatschappelijke betrokkenheid”.

Klantenservice
Heeft u vragen of opmerkingen over gebruikte pallets laten ophalen? Onze palletman staat altijd voor u klaar. Wij zijn dagelijks te bereiken van 07.00 – 22.00 uur op telefoonnummer 06-13951237 of u kunt ons mailen via info@palletrecyclingutrecht.nl.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Pallet Recycling Utrecht