Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:24/7 uurs servicedienst

Beschrijving van Maxxus

De wereld van telecommunicatie is aan het veranderen door de komst van nieuwe technologieën. De komst van deze nieuwe technologieën gaan gepaard met een toenemende hoeveelheid mogelijkheden, wat op haar beurt weer leidt tot een dynamischer wordende telefoniemarkt.

Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met u door middel van adviezen. Wij durven gerust te stellen dat wij de beste (maatwerk) oplossingen in huis hebben, of u nou een kleine of grote relatie bent. MaXXus adviseert en ondersteunt u in de keuze van de juiste telefonieoplossingen, toesteltypen en systeemoplossingen.

Bereikbaarheid en communicatie beschouwen wij als belangrijke ingrediënten voor succesvol ondernemen. Wij constateren dat werkzaamheden los komen te staan van locatie en werktijd. Zowel op het werk, thuis en onderweg neemt de behoefte om zich te informeren, gegevens over te dragen en te communiceren toe. MaXXus Communications biedt hiervoor totaaloplossingen die u laten profiteren van de verregaande integratie van spraak- en datacommunicatie in combinatie met nieuwe infrastructuren en netwerken. Met onze additioneel te leveren telefonie apparatuur (o.a. headsets, draadloze toestellen, IVR toepassingen en BHV oplossingen) en mobiele apparaten (smartphones en tablets) kunnen wij uw bestaande en mogelijk verouderde communicatiemiddelen aanpassen en verbeteren zonder dat u daar grote investeringen in hoeft te doen.
Met ons team van account- en projectmanagers leveren wij u de gevraagde oplossingen en zorgen er voor dat deze van begin tot eind, en lang daarna, voor u blijven werken. MaXXus wijst u de weg, en zorgt dat u op het juiste pad blijft.

Bent u enigszins verdwaald in onze fascinerende wereld die communicatie heet?

Mijn mensen en ik helpen u graag weer op de goede weg.

MaXXus Communications, communicatie in topvorm!
Ik wens u goede zaken!

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Maxxus