Top 200 steden  |  

Jolanda Notebomer Massagepraktijk

Neem vandaag contact op
Jolanda Notebomer Massagepraktijk - Rotterdam
Nu gesloten
Morgen geopend

Jolanda Notebomer Massagepraktijk

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 21:00
Dinsdag
09:00 21:00
Woensdag
09:00 21:00
Donderdag
09:00 21:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
09:00 19:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Jolanda Notebomer Massagepraktijk

Jolanda Notebomer Massagepraktijk: Ontspanning en Herstel in Rotterdam Bij Jolanda Notebomer Massagepraktijk in Rotterdam sta ik klaar om jouw welzijn te bevorderen. Of je nu last hebt van spierspanning, stress of gewoon wilt genieten van een moment voor jezelf, ik heb de perfecte massage voor jou. Diensten: Traditionele Massages: Traditionele massagetechnieken om spanning te verminderen en de doorbloeding te verbeteren. Hotstone Massages: De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en zorgt voor een diepe ontspanning. Voetmassage : Voeten weerspiegelen de ziel. Wij zitten veel in ons hoofd. Alleen al daarom is een voetmassage heerlijk om weer eens met beide benen op de grond te staan. Hoofdpijn Massages: Speciaal ontworpen om hoofdpijn en spanning in nek en schouders te verlichten. Stoelmassages: Ideaal voor een korte pauze tijdens je drukke dag. Ontspan en laad jezelf op. Klankschaalmassages: Ervaar de harmoniserende trillingen van klankschalen voor diepe ontspanning en balans. Massage Bij kanker : Soms raak je ook een beetje het contact met je lichaam kwijt. Een massage kan hierin ontspanning brengen. Even niet medisch aangeraakt worden.
  Zwangerschapsmassage : Je hebt het druk. Op het werk moeten nog dingen afgemaakt worden maar de kinderkamer moet ook nog ingericht worden. Juist in deze periode is het heel goed om even te ontspannen.
  Gezichtsmassage : Door het stimuleren van de drukpunten wordt het lichaam weer in balans gebracht.  Afvalstoffen worden beter afgevoerd en de doorbloeding gestimuleerd. Het is een ontspannende liftende massage.

Bij Jolanda Notebomer Massagepraktijk geloof ik in persoonlijke aandacht en maatwerk en sta klaar om jou te verwelkomen en te begeleiden naar een betere gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.
Bel 06 482 118 89 en geef jezelf de rust en verlichting die je verdient.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal, Vooruit betalen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Jolanda Notebomer Massagepraktijk

Plaats van Jolanda Notebomer Massagepraktijk