Top 200 steden  |  

Jong Beheer BV J S de

Neem vandaag contact op
Jong Beheer BV J S de - Rotterdam
Nu gesloten
Opent in 3 uur

Jong Beheer BV J S de

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
I.v.m. het coronavirus verzoeken wij u ons kantoor tot nader order niet te bezoeken, maar telefonisch of via e-mail contact op te nemen

Beschrijving van Jong Beheer BV J S de

De Jong Beheer is in 1976 opgericht en bestaat uit een zevental medewerkers die gezamenlijk de taken, behorende bij het beheren en administreren van ruim 140 VvE’s, uitvoeren. Sommige van “onze” Verenigingen zijn al vanaf het prille begin bij ons in beheer, waar we erg trots op zijn, en het verloop is heel klein. De VvE’s die wij beheren variëren in grootte van heel kleine blokjes met 2 à 3 appartementen tot grotere flatgebouwen met 60 tot 130 woonappartementen en kantoren/bedrijfsruimten plus garages etc. Ons werkgebied beslaat de plaatsen: Rotterdam, Hoogvliet, Schiedam, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Barendrecht, Dordrecht en Strijen.
Verder beheren wij voor een aantal eigenaar/verhuurders diverse woningen in Rotterdam en Hoogvliet, en verzorgen wij de verhuur hiervan.
We willen onze klanten graag de zorg uit handen nemen en zien iedere klant als uniek. Weliswaar bieden wij een pakket aan diensten, maar dit kan naar wens en behoefte in overleg worden aangepast.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Jong Beheer BV J S de

Plaats van Jong Beheer BV J S de