Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 18:00
Woensdag
13:30 18:00
Donderdag
13:30 18:00
Vrijdag
10:00 18:00
Zaterdag
10:00 18:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. bestaat uit een compleet netwerk van 53 schoolbiebs op scholen, 50 boekstartlocaties, 6 uitleenpunten verspreid over de stad, de (landelijke) Digitale Bibliotheek, de stadsbibliotheken in het Den Bosch en Rosmalen en daarnaast regiobibliotheken in de gemeenten Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel/Berlicum.

Jaarlijks ontvangt Bibliotheek ’s-Hertogenbosch en omstreken circa 865.000 bezoekers en verzorgen we meer dan 1,5 miljoen uitleningen. Zo voorzien wij meer dan 30% van de inwoners in ons verzorgingsgebied van informatie, educatie en cultuur. Onze doelgroepen zijn kinderen, jongeren, gezinnen, actieve en minder actieve inwoners in stad en regio, cultuurgenieters, medioren en senioren.

Mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, daar staan wij als bibliotheek voor. Wij stimuleren iedereen van jong tot oud om te lezen, te leren en zich op allerlei manieren te ontwikkelen. Wat ons betreft mag er niemand buiten de boot vallen. Daarom helpen wij mensen actief deel te nemen aan de samenleving.

De bibliotheek is er voor iedereen. Sinds jaar en dag stelt de bibliotheek een enorme rijkdom aan kennis, cultuur en informatie beschikbaar. Naast lenen, lezen en ontmoeten biedt de bibliotheek ook gratis internetwerkplaatsen, koffie & krantje.

De bibliotheek is niet alleen een openbaar gebouw waar je boeken kunt lenen. We bieden meer dan u misschien in eerste instantie verwacht. De bibliotheek is ook een plek van ontmoeting en een podium voor informatie en cultuur.
Er is een uitgebreid en gevarieerd cultureel en informatief programma met onder meer lezingen en workshops, exposities, Literaire Manifestatie, Maand van het Schrijven en nog veel meer.
Betaalmogelijkheden
Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen

Plaats van Bibliotheek/StadsBiEB Rosmalen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie