Top 200 steden  |  

Wimac Houtbewerkingsmachines

Neem vandaag contact op
Wimac Houtbewerkingsmachines - Rijssen
Nu gesloten
Open op Vrijdag

Wimac Houtbewerkingsmachines

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Wimac Houtbewerkingsmachines

Wimac Houtbewerkingsmachines heeft een rijke geschiedenis in de houtbewerkingsindustrie en biedt een breed scala aan diensten en producten. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe houtbewerkingsmachines, waaronder Al-Ko afzuigers, Harwi zaagmachines, Elcon verticale platenzagen, Kufo bandschuurmachines en Co-Matic aanvoerapparaten. Onze klanten kunnen ook profiteren van onze uitgebreide voorraad gebruikte houtbewerkingsmachines die regelmatig wordt vernieuwd.

Onze dienstverlening omvat niet alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, maar ook de installatie ervan bij u thuis, inclusief een grondige uitleg van het gebruik. Daarnaast bieden we service en onderhoud om uw machines in topconditie te houden. Voor gebruikte houtbewerkingsmachines hebben we een revisie- en opknapdienst, zodat deze weer als nieuw functioneren.

Bij Wimac Houtbewerkingsmachines zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid, met een persoonlijke benadering en deskundig advies op maat. Wij staan klaar om aan al uw houtbewerkingsbehoeften te voldoen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Wimac Houtbewerkingsmachines

Plaats van Wimac Houtbewerkingsmachines