Top 200 steden  |  

De Alde Stjelp Stucadoors & Afbouw

De Alde Stjelp Stucadoors & Afbouw

Sleutelwoorden

leveranciers pleisterwerk
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van De Alde Stjelp Stucadoors & Afbouw

De Alde Stjelp, gevestigd in een karakteristieke boerderij, is een toonaangevend stukadoorsbedrijf dat sinds 2004 uitblinkt in vakmanschap. Met een team van 15 deskundige medewerkers bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder restauratie, renovatie, en stijlvol stucwerk. Onze expertise strekt zich uit van het creëren van elegante badkamers tot het toepassen van betonlook en akoestische oplossingen.

Wij zijn trots op onze erkenning als enige stukadoorsbedrijf in Friesland met het KOMO Proces Certificaat en als erkend STO-akoestische verwerker. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door regelmatige toetsing door KOMO/KIWA en STUCKEUR, en we blijven ons ontwikkelen door scholing en het volgen van de nieuwste trends in techniek en duurzaamheid.

Bij De Alde Stjelp staat kwaliteit voorop. Wij leveren ambachtelijk vakwerk, efficiënt en met oog voor resultaat. Onze belofte is geen loze woorden, maar concreet vakmanschap tegen betaalbare prijzen, ondersteund door uitstekende service en schriftelijke garantie. Ontdek de mogelijkheden bij De Alde Stjelp en ervaar onze passie voor perfectie.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van De Alde Stjelp Stucadoors & Afbouw