Top 200 steden  |  

Cultuurhuis Kuiperspoort

Neem vandaag contact op
Cultuurhuis Kuiperspoort - Middelburg
Nu geopend
Sluit in 3 uur

Cultuurhuis Kuiperspoort

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Cultuurhuis Kuiperspoort

Cultuurhuis Kuiperspoort in Middelburg is een inspirerende plek voor kunstbeoefening. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn allen welkom. Er is voor ieder een breed programma-aanbod. Naast vakcursussen zijn er ook ludieke, nieuwe, originele activiteiten.

Het Cultuurhuis is in september 2015 gestart als opvolger van de cursusafdeling van Kunsteducatie Walcheren (KEW). Een groep zelfstandige, enthousiaste docenten/kunstenaars vormt de basis. De leden van deze groep noemen zich Cultuurhuisgenoten. Ze voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het Cultuurhuis, inspireren elkaar en zoeken de samenwerking op.

Het Cultuurhuis wil staan voor artistieke inspiratie en kwaliteit en wil zich ontwikkelen tot een bruisende, culturele plek waar je als deelnemend kunstenaar graag aan bijdraagt in de vorm van lessen, workshops, lezingen, tentoonstellingen, excursies en ideeën. Het Cultuurhuis wordt een plaats waar de inwoners van Walcheren/Zeeland graag willen zijn om zich te laten inspireren en zich te ontwikkelen.
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
Cultuurconnectie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Cultuurhuis Kuiperspoort