Top 200 steden  |  

Herman Vaessen BV

Neem vandaag contact op
herman-vaessen-bv
Nu gesloten
Morgen geopend

Herman Vaessen BV

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren ontwerp snoeien beregening onderhoud renovatie deskundig advies verlichting vormsnoeien sierbestrating vijvers beplanting tuinaanleg bestrating vlonders aanleg boomverzorging natuursteen klassiek landelijk landenthema modern romantisch online offerteaanvraag landschapsarchitecten & hoveniers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
08:00 12:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Herman Vaessen BV

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Daarbij beperkt Herman Vaessen zich niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, kunstgras of verlichting bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.

De grootte van een klus maakt niet uit. Eén boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: beide projecten krijgen alle aandacht die het behoeft. Herman Vaessen regelt het werk met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

ELM

Groesweg 7, 5993 NN Maasbree

Plaats van Herman Vaessen BV