Top 200 steden  |  

Beschrijving van Humankind - Kinderdagverblijf Kindcentrum Meester Snel

Van de eerste hapjes tot de basisschool. Uitdagende activiteiten passend bij elke leeftijd, maar bovenal liefdevolle begeleiding door onze medewerkers.

Het kinderdagverblijf biedt uw kind volop uitdaging om te ontdekken, beleven, groeien en ontwikkelen. Van voorlezen tot (samen) knutselen, van binnen of buiten spelen tot samen eten, geen dag is hetzelfde.

De peuters bieden wij hetzelfde programma als de inpandige peuteropvang groep. Zij leren op speelse wijze veel letters en woorden en maken kennis met de getallen. Ook leren zij samen te spelen en te delen met leeftijdsgenootjes en zijn er verschillende activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van de grove en fijne motoriek. Natuurlijks staat bij alles plezier en ontdekken voorop. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kindje straks goed voorbereid naar school gaat.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in de basisschool en onderdeel van kindercentrum Meester Snel. Dit kindercentrum heeft een kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak.
Jaar van oprichting
Opgericht 1983
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - Kinderdagverblijf Kindcentrum Meester Snel

Plaats van Humankind - Kinderdagverblijf Kindcentrum Meester Snel