Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 17:00
Dinsdag
07:00 17:00
Woensdag
07:00 17:00
Donderdag
07:00 17:00
Vrijdag
07:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bouwbedrijf Harbers BV

Bouwbedrijf Harbers B.V., gevestigd in Lichtenvoorde in de Achterhoek, is een middelgroot bouwbedrijf met een rijke geschiedenis van 40 jaar waarin vakmanschap en kwaliteit altijd centraal hebben gestaan. Onze betrokkenheid bij het bedrijf wordt versterkt door het werken met eigen vakmensen uit de regio.

Wij nemen alle voorkomende werkzaamheden aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze projecten variëren van nieuwbouw van woonhuizen en bedrijfspanden tot verbouwingen, zoals het renoveren van woonkamers of het plaatsen van dakkapellen. Daarnaast zijn wij de ideale partner voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw (monumentale) pand.

Dankzij onze eigen timmerwerkplaats zijn we zeer flexibel in onze planning. We vervaardigen diverse producten, waaronder kozijnen, ramen, deuren, trappen, hekwerken, dakkapellen, geprofileerde betimmeringen en balkons. Natuurlijk kunnen we deze ook voor u plaatsen en monteren, waardoor we altijd maatwerkoplossingen bieden.

Voor ontwerp en bouwaanvraag bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een carport, overkapping, uitbouw, badkamer of toilet, onze kennis van de bouw en de regio stelt ons in staat uw ideeën om te zetten in een mooi en praktisch ontwerp.

Bovendien kunnen wij uw nieuwbouw- of verbouwproject uitvoeren onder BouwGarant. Met onze doorlopende CAR-verzekering zijn al onze lopende projecten gedurende het hele jaar verzekerd tegen schade door brand, diefstal, storm of vandalisme.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
BouwGarant, Erkend leerbedrijf
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Rentenierstraat, 7131 DL Lichtenvoorde

Plaats van Bouwbedrijf Harbers BV