Top 200 steden  |  

Beschrijving van Bijzondere Locaties Groningen

Prachtige oude gebouwen een nieuw leven geven: dat doet Bijzondere Locaties Groningen. Deze organisatie stelt monumentale gebouwen beschikbaar voor diverse activiteiten, zoals concerten, tentoonstellingen, feesten, vergaderingen, congressen, theater en vergaderingen. De opbrengsten worden gebruikt om de monumenten in stand te houden voor latere generaties.

Bijzondere Locaties Groningen verhuurt:

-De Der Aa-kerk (Groningen)
-De Remonstrantse kerk (Groningen)
-De kerk van Leegkerk (net buiten Groningen)
-De kerk van Klein Wetsinge (bij Sauwerd)
-De Amshoff (Kiel-Windeweer)

De prachtige middeleeuwse Der Aa-kerk staat in het centrum van Groningen. De kerk is zeer geschikt voor concerten, diners, huwelijken, exposities , festivals en congressen.

De Remonstrantse kerk in het centrum van Groningen is zeer geschikt voor vergaderingen, workshops, lezingen, congressen en concerten. De kerk beschikt over een modern ingerichte kerkzaal en over zes vergaderruimtes.

De kerk van Leegkerk staat aan de rand van de stad, achter de wijk Gravenburg. Het middeleeuwse kerkje is daarmee een zeer geschikte locatie voor een heisessie, een intiem concert of een vergadering of receptie.

De Amshoff ligt in Kiel-Windeweer (vlakbij Zuidlaren). Het is een schilderachtig complex, een voormalige kerk met pastorie en bijgebouwen. De Amshoff geschikt voor allerlei evenementen, zowel zakelijk als in de familiesfeer. De Amshoff biedt meer dan een vergaderlocatie en restaurant, u kunt er ook overnachten in de oude pastorie.

Het kerkje van Klein Wetsinge ligt tussen Sauwerd en Winsum, met een prachtig uitzicht op het Reitdiepgebied. Bezoekers worden gastvrij ontvangen door het beheerdersechtpaar Nicolaas en Inez Geenen. De kerk is zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen, concerten en recepties. En ook diners en kookworkshops zijn er uitstekend mogelijk.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Invoice, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

De Klim 9 A, 9202 TM Drachten

Fotos voor Bijzondere Locaties Groningen

Plaats van Bijzondere Locaties Groningen

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie