Top 200 steden  |  

SCS Cleaning

Neem vandaag contact op
SCS Cleaning - Eindhoven
Nu geopend
Sluit in 3 uur

SCS Cleaning

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
08:00 14:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van SCS Cleaning

GLAS BEWASSING
SCS-Cleaning besteedt bij het wassen van uw ramen extra veel aandacht aan uw kozijnen en boeidelen. Deze blijven daardoor langer goed geconserveerd. U kan een keuze maken uit diverse soorten van glasbewassingen gebruik maken. Zo is er natuurlijk de manuele glasbewassing met de vertrouwde manier van glasbewassing.

GEVEL REINIGING
Door weersinvloeden, vervuiling en de inwerking van verontreiniging van zuren in de buitenlucht en het regenwater, vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels. SCS-Cleaning brengt alle gevels en gevelbekledingen, maar ook kunstobjecten en vrijstaande muurdelen, weer in onberispelijke staat. Met geavanceerde technieken worden vuil, aanslag en ook graffiti grondig van uw gevel verwijderd.

VLOEREN
Vloeronderhoud, een vak apart. Een bijzondere vloer is een vaak grote investering die een gebouw representatief maakt. Daarom vinden wij dat een mooie vloer goed onderhouden moet worden door ervaren en opgeleide medewerkers met speciaal daarvoor ontwikkelde middelen en materialen.

FACILITAIR
SCS-Cleaning facility is als facilitair detacheringsbureau gespecialiseerd in detachering en interim management van facilitaire professionals. Wij leveren een kwaliteitsoplossing door een combinatie van professionele medewerkers en het kennisdomein van de benodigde diploma’s SCS-Cleaning Facility Professionals heeft een uitgebreid aanbod aan eigen professionals die invulling kunnen geven aan uw capaciteitsvraagstuk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor SCS Cleaning

Plaats van SCS Cleaning

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie