Top 200 steden  |  

Glas in lood Glasatelier Friso

Neem vandaag contact op
Glas in lood Glasatelier Friso - Ede gld
Nu gesloten
Opent in 1 uur

Glas in lood Glasatelier Friso

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 16:30
Dinsdag
08:30 16:30
Woensdag
08:30 16:30
Donderdag
08:30 16:30
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m do:gesloten 12:30-13:30 uur; vr:op afspraak

Beschrijving van Glas in lood Glasatelier Friso

Glasatelier Friso is gespecialiseerd in glas-in-lood ramen van zowel enkelglas als isolatieglas (dubbelglas) en heeft reeds 40 jaar ervaring in het vakgebied.

Wij ontwerpen en vervaardigen glas-in-lood ramen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Behalve ontwerpen en vervaardigen van nieuwe glas-in-lood ramen, restaureren en repareren wij deze ook.

Glas-in-lood ramen zijn er in allerlei stijlen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is een ruime keuze uit meerdere soorten gekleurd, blank, gefigureerd en antiekglas.

Glas in lood ramen maken is een eeuwenoud ambacht. De techniek van het maken is in de loop van deze eeuwen vrijwel hetzelfde gebleven. De prachtige ramen - vroeger vooral gemaakt voor kerken en herenhuizen - kunnen uw huis of bedrijfspand een eigen sfeer geven.

In de ruimte waar het binnenvallende licht subtiel gebroken en gekleurd wordt, beleeft u een speciale gloed en warmte. De stand van de zon zorgt dat deze kleuring elk moment van de dag anders is.

Wij maken nieuwe glas in lood ramen volgens de eeuwenoude technieken. Elk raam is hierdoor een kunstwerk op zich, waarbij de creativiteit en stijl van de ontwerper tot uiting komt.
Niets is ons teveel, vrijwel elk ontwerp is mogelijk.

Ook is het mogelijk om het glas in lood raam in isolatieglas (dubbelglas) te plaatsen. Sfeer en comfort worden hierdoor gecombineerd.

Verder maken wij ook glas-in-lood raamhangers. Glas in lood raamhangers zijn ter decoratie of het beperken van de inkijk via het raam. U kunt bij ons ook uw oude glas-in-lood raam of deur om laten bouwen tot een raamhanger. Voor de stevigheid verwerken wij stalen strips in het frame van de raamhanger.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Glas in lood Glasatelier Friso

Plaats van Glas in lood Glasatelier Friso