Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Tijdens openingstijden zijn we telefoisch, per mail en chat bereikbaar. DVC heeft geen afhaallocatie en vlaggen kunnen helaas niet aan de deur gekocht worden

Beschrijving van Dokkumer Vlaggen Centrale

Op zoek naar jouw eigen vlaggen, parasols, beachvlaggen, spandoeken of andere presentatiedoeken van een uitstekende kwaliteit? De Dokkumer Vlaggen Centrale helpt je graag. Bestel alle reclame-uitingen online via de webshop van DVC. Ook voor buitenreclame, vlaggenmasten en de aankleding van evenementen kan je bij ons terecht. Al onze producten worden in Dokkum geproduceerd. Leveren binnen 72 of 24 uur is daardoor geen enkel probleem.

DVC is dé specialist op het gebied van doek en vlaggen. Dit geldt voor zowel de internationale markt als kleinere ondernemers. Dit kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste!

Bij de DVC Sign kun je terecht voor inspiratie en advies omtrent de aankleding van jouw pand of project. De stores zijn gespecialiseerd in signing, aankleding en projectmatige opdrachten zoals evenementen en beurzen. Advies op maat is daarbij een onderscheidende factor. DVC wordt graag betrokken bij het creatieve proces om samen tot een optimale presentatie te komen.
Betaalmogelijkheden
iDeal, Invoice, Maestro, MasterCard, Visa
Jaar van oprichting
Opgericht 1936
Lidmaatschappen
Modint
Talen
nl
Merken
DVC, STIJLDOK
Produkte
landenvlaggen, Nederlandse vlag, reclamevlaggen, vlaggenstokken, gevelvlaggen, vlaggenmasten, mastvlaggen, baniervlaggen, baniermasten, Provincievlaggen, provinciewimpels, spandoeken, banners, interieuritems, naadloos fotobehang, vlaggenstokhouders
Dienstverleningen
Montage van vlaggenmasten, onderhoud van vlaggenmasten

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Dokkumer Vlaggen Centrale