Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Rensink BV Schilderwerken

Maak kennis met Rensink

Het totale onderhoud van uw woning of vastgoed met een gerust hart uitbesteden? Rensink Totaalonderhoud heeft ruim 85 jaar ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. Rensink biedt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan. Een no-nonsense organisatie die doet wat ze zegt.

In onze eigen timmerfabriek kunnen wij onze opdrachtgevers flexibel voorzien van op maat gemaakte kozijnen, deuren en/of andere houten onderdelen. Lange levertijden zijn er niet bij.

Was Rensink voorheen alleen een schildersbedrijf, die tijden zijn veranderd! Rensink is nu een volwaardig totaalonderhoudsbedrijf. Het compleet ontzorgen van de opdrachtgever staat voorop. Uiteraard is schilderwerk nog een belangrijk onderdeel maar ook: houtrenovatie, betonreparatie, vloercoating, beglazing, asbestsanering, restauratie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. Om de werkzaamheden slimmer en efficiënter te laten verlopen werken wij zo veel mogelijk volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken.
Als totaalonderhoudsbedrijf hebben wij voor alle expertises ervaren vakmensen bij ons in dienst. Al deze werkzaamheden kunt u toevertrouwen aan Rensink!
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Rensink BV Schilderwerken

Plaats van Rensink BV Schilderwerken

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie