Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Sika Nederland B.V.

Sporters willen winnen, net als wij! Daarom ontwikkelen, produceren en installeren wij indoor en outdoor sportvloeren die elke andere vloer ver achter zich laten. De naam? Pulastic®. Een buitengewone reeks sportvloeren die favoriet zijn bij sporters over de hele wereld. En niet voor niets. Met Pulastic® leggen wij als marktleider namelijk keer op keer de basis voor topprestaties en dat al sinds 1965.

Pulastic sportvloeren zijn ontwikkeld en gefabriceerd volgens strenge normen en geïnstalleerd door professionals. Het Pulastic team luistert aandachtig naar de wensen en ideeën van haar klanten en volgt alle marktontwikkelingen op de voet. Wij kijken niet alleen naar de gebruiker, maar ook naar de eigenaar. Sportvoorzieningen moeten multifunctioneel zijn en kosteneffectief, geschikt voor alle sporten en sporters. Bovendien moeten ze geschikt zijn voor tentoonstellingen, concerten en andere evenementen.

Samen zijn wij 1! Door de fusie met Sika Nederland B.V. uit Utrecht hebben wij nu een team van 130 medewerkers en 20 gespecialiseerde salesmanagers en zijn wij in staat om scholen en sportfaciliteiten totaal nieuw in te richten. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor de klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen. Zo bieden wij bijvoorbeeld het roof-to-floor concept. Van vloer tot dak realiseren wij een totaalconcept van daksystemen, wandbekleding en vloeren.
Jaar van oprichting
Opgericht 1965
Lidmaatschappen
9001 en 14001, MVO prestatieladder 3 / VCA
Merken
Pulastic®

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Sika Nederland B.V.

Plaats van Sika Nederland B.V.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie