Top 200 steden  |  

Beschrijving van FACTO GEO

Facto Geo Meetdienst
uw partner in geodesie en geo-informatie

Facto Geo Meetdienst is een geodetisch ingenieursbureau. Vanuit 4 locaties werken wij in heel Nederland aan het uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden en het bewerken en presenteren van geodata. Ongeacht of het nu gaat om het inmeten en uitzetten van eigendomsgrenzen, splitsingstekeningen, bouwmaatvoering, situatiemetingen en DTM-metingen of uitzetwerk in de weg- en waterbouw. Cartografie zet Facto Geo Meetdienst op de kaart door de mogelijkheid om meetgegevens en/of verzamelde data op een hoger niveau te presenteren.

Facto Geo Meetdienst is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van:
- Geodesie/Landmeten
- Grond-, weg- en waterbouw en Infra
- Bouw/Utiliteitsbouw
- Woningcorporaties
- Kadastraal meetwerk
- BGT
- Cartografie
Facto Geo Meetdienst zorgt voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking een belangrijke plek hebben.

Wij leveren bijvoorbeeld als voorbereiding op het ontwerpen en bestek gereed maken van nieuwbouwprojecten, waardevolle basisinformatie door de juiste geometrie met precisie in te meten en op een door de opdrachtgever gekozen wijze te verwerken en aan te leveren. Ook is het vervaardigen van splitsingstekeningen van appartementsrechten vooraf met ruime kadastrale kennis door jarenlange ervaring een belangrijk specialisme.

Verder heeft Facto Geo Meetdienst veel kennis op het gebied van verticale en horizontale maatvoering, waarbij ook aandacht is voor het monitoren van objecten op deformaties tijdens de aanleg van bouwprojecten. Facto Geo Meetdienst kan voor u ook 3D Laserscannen, een techniek die steeds vaker wordt toegepast in veel verschillende vakgebieden.

uw partner in splitsingen
Bespaar op kadastraal meetwerk. Splits vooraf uw woningbestand!
Schakel Facto Geo Meetdienst in wanneer u delen van uw woningbestand gefaseerd gaat verkopen. Deze nieuwe aanpak verlaagt de kosten en vergroot de rechtszekerheid.
Lidmaatschappen
GeoBusiness Nederland, NEN-EN-ISO 9001 en 14001, VCA**

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie